HORVÁTH ANDREA

+36 20 319 25 57
(Esztergom)

 

Úgy gondolom minden embernek meg kellene ismernie a jóllét állapotát, ehhez mindenkinek másra van szüksége, különböző módszerek vezetik el ide. Én az érintés erejében hiszek. Az érintés azt mondja, nem vagy egyedül, szavakon túl kommunikál és elvezet önnön belsőnk mélyére, ahol ki-ki megtalálhatja erejét és a jóllét állapotát.

Első munkahelyemen művelődésszervezőként dolgoztam, ezután egy multinacionális vállalatnál helyezkedtem el, majd hosszú időre az anyaság és a családom volt a hivatásom. A gyerekeim önállósodása után több területen kipróbáltam magam, de nem igazán  találtam a helyem. A klasszikus életközépi válságban lavíroztam. Személyes gondjaimra, problémáimra kerestem megoldást, túl  a verbális terápián; így találtam a MET-re. A MET segítségével kapcsolatba kerültem önmagammal, a testemmel,  megtanultam figyelni a  jelzéseire, elfogadóbbá váltam önmagammal és a környezetemmel szemben. Megtapasztaltam és megéltem a saját erőmet és konzulensként  rátaláltam arra a tevékenységre, amely örömmel tölt el.

A saját életemben tapasztalt pozitív változások örömét, a változásban rejlő lehetőségeket szeretném megmutatni a hozzám fordulóknak; megismertetni őket a szavakon túli kommunikáció gyógyító hatásával.