Arlett Judit
+36 20 346 75 73
(Budapest)

„Hallgassanak el bennem, azok a hangok, amelyek mindent igyekszenek megmagyarázni, mielőtt bármit is észleltem volna! Nincs véleményem…Odafigyelek. Meghallgatlak. Várok. Lényegtelen, hogy milyennek szeretnélek látni Téged. És milyennek a kettőnk kapcsolatát. …Megnyílok és Téged kereslek! Remélek.”

Ezek Henning Köhler német pszichológus gondolatai, melyek egyre inkább tükrözik a MET-tel való munkához fűződő kapcsolatomat. 2010-ben tettem gyógymasszőri vizsgát, mely elindított egy véget nem érő úton. Ám valami  még hiányzott. Keresés az alternatív, holisztikus szemléletű gyógymódok között és kitartó önismereti munka következett. Lelkesedésem, érdeklődésem töretlen. Megismerkedtem a Bowen technikával, beleástam magam a természetgyógyászatba. Végül egy kedves ismerősöm hívta fel a figyelmemet a Muscle Effect Therapy-ra és 2012-ben elkezdtem a képzést. Azóta is magaménak érzem.

A lágy, tiszta érintés a testi érzeteket, a lelket és a szellemet egyaránt megpendíti, párbeszédre sarkallja, élettel telíti, harmonizálja. Az érzelmek tudatosulnak, a fizikai érzetek megváltoznak, a blokkok oldódni kezdenek. Egy kliensem mesebeli jó boszorkánynak titulált, a három banya egyikének a sűrű rengetegből. –  A kezelések során saját képességeire ébredt, megtapasztalta, hogy számtalan eszköz, helyzetmegoldó lehetőség birtokában van, melyek az útját szegélyező próbatételekben őt segítik, sikerre viszik.

…, hiszen mindenki csak a saját útját járhatja.

Azóta is tanulok. Hallgattam Pszichopedagógiát, Asztrológiai és Antropozófus gyógyászati képzésen veszek részt, ami a Met szempontjából hozzáadott érték, mint ahogy életutunk tapasztalatai is azok.

… én is járom az utam.