KOVÁCS LILLA

Hát, hogy is kezdjem…szerettem olvasni ezt a könyvet, rengeteg olyan dolog volt benne, amit jó volt visszaolvasni. Jó, hogy valaki leírta. Sok olyan megdöbbentő történetet ismerhettem meg általa a kezelesről, amelyhez hasonlóakat volt szerencsém a későbbiekben megtapasztalni. Őszinte, könnyed mégis mély. Élmény volt olvasnom és mindenkinek ajánlom.

 

ÉVINGER BOGLÁRKA

Az igazi nagy fordulópontoknál valahogy mindig mellém szegült egy könyv.
Mint egy mentor…
Az alcím megállja a helyét, a káoszból biztonságosan és békésen vezetett a fejlődés útján.
Tőlem szokatlan módon, spontán bele olvastam a főcímekbe és le is ragadtam a 4. fejezetnél. Nagyot lendített az éppen aktuális elakadásomon. Ettől kezdve az élet diktálta a témát, én pedig használati útmutatóként mellé olvastam a könyvet. Kézen fogva vezetett, tabuk nélkül őszintén magyarázott és így következetesen haladtunk előre.
Fontos volt a megéléseimben, hogy női minőségben kapott tanácsokat, teljesen be tudtam építeni. Az aktuális életfeladatok által bekapcsolt félelmeket, dühöt, bizonytalanságot együtt bontottuk ki. Segítségével fel mertem engedni az érzelmeket és biztonsággal kezdtem megélni azokat. Elfogadtam, ami jött és elengedtem, aminek már lejárt az ideje.
Békés elégedettség, megnyugvás követte a tanulást, ami azóta is tart.

Köszönöm Elisabeth!